Despre noi
Enologie locală și gastronomie internațională, într-o ambianță care inspiră. Așa începe istoria Restaurantului Divus, locul în care vrei să revii, indiferent de ocazie!
În detalii
Atmosferă
Restaurantul Divus este, în ansamblul său, un spațiu în care se întâmplă lucruri minunate. Iar interiorul predispune la stări calme, gânduri productive și stări de bine. Spațiul îmbină armonios întâlnirile de afaceri, fie că vorbim de business lunch, fie despre o cină într-un mediu informal. Întâlnirile cu prietenii sau cu persoana dragă se pot dovedi, și ele, experiențe extrem de frumoase. Iar dacă e să vorbim despre reuniuni de familie, acestea sunt la ele acasă. Restaurantul poate găzdui cu succes și evenimente corporative sau private, iar garanția succesului lor constă în calificarea chelnerilor profesioniști, instruiți să ofere o experiență cu adevărat bună.
Bucătărie
La Restaurantul Divus, oferim întâietate bucătăriei. Pentru că anume în bucătărie începe adevăratul proces artistic, ce transformă ingredientele în bucate fine, capabile să ofere gurmanzilor savoarea și delectarea dorită. Bucătarii Restaurantului Divus au grijă să ofere excelență. Iar calificarea înaltă a acestora o demonstrează nu doar medaliile câștigate în cadrul concursurilor de profil de talie internațională, ci și atenția pe care ei o acordă detaliilor, în procesul de preparare a bucatelor. Restaurantul Divus este specializat în bucătărie europeană, cu accent pe steak-uri și bucate din carne. Dar, indiferent de gusturile celor care ne pășesc pragul, meniul nostru oferă diversitate și promite o experiență unică. Bucătăria propriu-zisă este de tip deschis, tocmai pentru a le oferi vizitatorilor garanția faptului că bucatele pe care le vor savura, sunt preparate corect și fără echivoc.
Carte de vinuri
Cartea de vinuri este unul dintre atuurile Restaurantului Divus. O spunem franc și fără rezerve: aceasta oferă una dintre cele mai bune selecții de vin produs în Republica Moldova, fiind practic echivalentul pe care îl poate propune o vinotecă. Asta, pentru că, la Restaurantul Divus, considerăm asocierea dintre vin și bucate deosebit de importantă. Astfel, stocurile de vin, începând cu soiuri albe, fine și până la roșii, opulente, sunt suplinite zilnic. Acestea sunt păstrate la temperaturi optime, un procent de umezeală potrivit și la o luminozitate scăzută, pentru a menține calitatea vinurilor.