Meniu Divus

Krudo Raw Bar

Carpaccio de somon

dressing de citrice, ardei iute, gel de lime, ulei de creveți
200 gr.

175 l.
Carpacio de vițel

dressing de trufe, rucola, crocantă, parmezan
225 gr.

180 l.
Tataki de ton

fille de ton, aioli-yuzu-kimchi, sos asiatic yakiniku cu trufe, shitake caramelizate
170 gr.

250 l.
Tataki de vițel

ajoblanco de pepene galben cu migdale, castraveți, coriandru,migdale,sos asiatic
285 gr.

250 l.
Tartar de somon

kimchi cremos, avocado chimichurri, sos ponzu-teriyaki, gălbenuș confit
185 gr.

190 l.
Tartar de ton

avocado copt cu chuka, sos unagi-chimichurri, gălbenuș confit
250 gr.

190 l.
Tartar de vita

cremă de trufe, mouse de cașcaval afumat și steclă de cartofi
130 gr.

180 l.
Tartar de Picanha

pe pizzetta de orez cu parmezan negru si ceapa verde
200 gr.

180 l.

Aperitive

Humus delicat

măsline, brânza feta , roșii cherry, castraveți, oregano
400 gr.

130 l.
Cașcavaluri rafinate

cu miere de trufe, nuci, hommage blue, honey thyme, tricolor,brie,parmesan
320 gr.

300 l.
Platou Italian

cu proschiutto si bresaola, măsline gril, anghinare gril, stracciatella cu pesto, pită
260 gr.

270 l.
Set de pateuri la vin

pită, pateu de 3 cașcavaluri, harissa, tapenada de roșii deshidratate, humus, tapenade de măsline, guacamole
330 gr.

190 l.
Vitello tonnato

210 gr.

185 l.
Avocado grill

cu salsa pico de gallo, pesto genovese, brânza feta, coriandru, shichimi togorashi
300 gr.

175 l.
Parfait de ficat de pui

spumă din miso caramelă, dulceță de gutuie,crumble crocant
170 gr.

130 l.
Ardei copți

cu pesto de coriandru,feta
280 gr.

180 l.

Salate

Caprese Burrata

cu roșii coapte, parmezan colorat și tapenade de măsline
280 gr.

155 l.
Salată cu creveți

cremă de arahide și cocos,sos mirin-mitzkan,castraveți în stil asiatic,susan
270 gr.

230 l.
Salată calda cu vită

vinete crocante, rucola si mouse dor blue
320 gr.

185 l.
Mix verde de salată

cu pere, sos miso de mere, nuci si parmesan
265 gr.

130 l.
Salată Cezar

cu carne de pui sous vide
300 gr.

135 l.
Salată 5 Vitamine

măr ,țelina, varză, pătrunjel, dressing
200 gr.

90 l.

Gustari calde

Vânătă miso la cuptor

kimchi cremos, tapenada de roșii uscate, stracciatella, cerry confit, bonito,sos - miere misso
420 gr.

180 l.
Hariisa de ardei dulce

sos bouche de chevre, piept de pui, roșii cherry confiate
330 gr.

180 l.
Rotti cu creveți sous vide

castraveți picanți, sos unagi
250 gr.

190 l.
Rotti cu carne de vită

castraveți kimchi, chimichurri, cerry confit,migdale, sos unagi
350 gr.

200 l.
Creveți în migdale

curry de morcovi si nucă de cocos
220 gr.

180 l.
Camembert cu crema de trufe

compote de visine si chutney de ceapă,pita
250 gr.

190 l.
Gogoși negre cu obraji de vițel

100 gr.

130 l.

Supe

Zeamă Tradițională

350 gr.

90 l.
Borș roșu

350 gr.

95 l.
Ciorbă Rădăuțeană

350 gr.

90 l.
Supa cu fructe de mare

350 gr.

200 l.

Servirea supelor până la 17:00

Paste & Risotto

Paste cu fructe de mare

somon,creveti,calmari, sos bisque,parmesan colorat
350 gr.

240 l.
Paste Carbonara

bacon, gălbenuș de ou, piper negru, parmesan
300 gr.

190 l.
Paste cu carne de iepure

sos de frișcă cremos, parmesan
300 gr.

210 l.
Paste cu filet de vițel

roșii uscate, cremă de trufe, demi-glace,ciuperci, parmesan
350 gr.

190 l.
Risotto cu ciuperci

ciuperci, parmesan, ceapă,vin alb, cremă de trufe
350 gr.

190 l.
Risotto cu fructe de mare

ceapă, vin alb, creveti, calmari,spumă de parmezan
400 gr.

220 l.

Pește

File de biban

cu cremă de morcov, fenicul fume si kaffir lime
350 gr.

360 l.
File de dorado

fregola cremoasă cu sos de hamsii și capere
280 gr.

360 l.
File de somon

cu sos bisque de cocos,goacamole, ciuperci
270 gr.

360 l.
File de ton

cu paste risoni,sos clarete,roșii cherry confiate
325 gr.

360 l.
Caracatița în sos romesco

gnocchi de cartofi și spanac kimchi
250 gr.

500 l.

Carne Maturata
BLACK ANGUS

Sirloin steak USA

100 gr.

250 l.
Ribeye steak Argentina

100 gr.

250 l.
Rib-eye steak

100 gr.

150 l.
Cowboy steak

100 gr.

150 l.
Tomahawk steak

100 gr.

190 l.
Wagyu steak

100 gr.

600 l.

Bovina

Pepper steak cu sparanghel

310 gr.

320 l.
Filet Mignon

cu mouse de ciuperci albe si cremă de conopidă
260 gr.

330 l.
Medalioane de vițel

cu sos demi-glace- dor blue si cartofi copți
200 gr.

300 l.
Obraji de vițel

colțunași cu ricotta,sos de trufe,mousse de parmesan
350 gr.

300 l.

Miel

Cotlet de miel din Noua Zeelandă

din Noua Zeelandă, orzo pe bază de cremă fină de mazăre verde
300 gr.

550 l.

Porc

Spată de porc

cu sos charcoutier,fasole verzi, piure de cartofi
530 gr.

280 l.
Piept de porc cu morcov kimchi

300 gr.

280 l.

Pasare

Pulpă de rață confit

cu cremă de cartofi dulci și sos de caramel
300 gr.

250 l.
Steak de pui si mouse de cartofi

cu mazăre verde si sos albufera
380 gr.

190 l.

Iepure

Picior de iepure

învelit în proschiutto piure de cartofi,sos de vânătă
420 gr.

320 l.

Garnir

Mix de legume la grill

porumb,dovlecel, brocoli, vanata, ardei dulce, ciuperci
350 gr.

85 l.
Ciuperci la grill

150 gr.

70 l.
Cartofi copti

150 gr.

65 l.
Cartofi prajiti

150 gr.

65 l.
Cartofi piure

150 gr.

65 l.
Sparanghel la grill

150 gr.

200 l.

Deserturi

Gateau de ciocolata cu înghețată

200 gr.

95 l.
Pavlova tropicala

bezea fina cu fructe tropicale și ganache de nucă de cocos
160 gr.

95 l.
Tiramisu Ice wine

155 gr.

95 l.
Cheesecake răsturnat în stil New York

cu trei texturi de zmeură și cerry confit
235 gr.

115 l.

Book a table